lørdag den 6. april 2013

Hong Kong

Vi fløj til Hong Kong d. 9 februar. Den dag begyndte det kinesiske nytår, og mange familier skulle samles til en stor fest middag. Vi var ikke et sekund i tvivl om at det var en af de vigtigste dage i året for kineserne, fordi lufthavnen var nærmest tom. Vi skulle med et fly, hvor der var plads til ca. 150 mennesker, og vi var kun 15 passager inklusiv os.

D. 10 februar var dagen, hvor der skulle være et stort parade optog gennem Hong Kong’s gader. Vi ventede nede foran hegnet 3 timer før den store parade skulle ankomme. Heldigvis fik vi pladser helt forrest, og stod klar med vores kameraer. Vi lader billederne fra paraden tale for sig selv. Dagen efter var der 25 minutters kæmpe fyrværkeri show på havnen. Efter at have oplevet det kan vi kun sige en ting: ”Rådhuspladsen – gå hjem og pak sammen! J

 De andre dage i Hong Kong gik med shopping og lidt sightseeing inden vi skulle lade op til vores 11 timers flyvetur til Auckland, New Zealand.

Efter at have været i Kina og Hong Kong i de sidste tre uger har vi opfundet et nyt navn til at lave ”Peace-tegnet.” Det hedder:  at lave kineseren, og vi har et fint billede, som viser hvordan man laver en ægte kineser! Fordi kineserne laver kineseren alle steder i verden! Vores billede er nemlig taget i Sydney.
 

 
 
 
 
 

 
 
 

 
 






 

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar